Electrotechniek

Particulieren, zorg, retail, horeca & meer

Overzicht diensten

Installeren van diverse elektrotechnische (kracht)installaties

Woningbouw, verbouw en utiliteit

(Brand)beveiligingssystemen

Data- en telecom-netwerken

Geluidssystemen

Intercomsystemen

Domotica

Onze specialiteit

De elektrotechnische afdeling van Kastelijn en Bijlsma is gespecialiseerd is het installeren van diverse elektrotechnische licht- en krachtinstallaties, zoals stopcontacten, lichtpunten, brandmeldingsinstallaties, audiosystemen en ga zo maar door. Onze elektrotechnici beschikken over expertise op het gebied van (brand)beveiligingssystemen, data- en telecomnetwerken, geluidssystemen, CAI aansluitingen, intercomsystemen en domotica.

Met projecten voor in de woningbouw, verbouw en utiliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een aannemer, architect of particulier bent, wij voorzien u van een kwalitatief hoge elektrotechnische installatie. Wij luisteren naar uw wensen en maken een vrijblijvend plan van aanpak voor u op. Gaat het om een nieuw pand? Dan doen wij dit aan de hand van de bouwtekeningen. Bij een bestaand pand komen wij langs op locatie.

Domotica

Domotica is het automatiseren van processen in en om een woning, kantoor of klein bedrijf. Het wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Doelen die deze automatisering dient zijn: comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Met een domoticasysteem kunt u bijvoorbeeld uw verwarming en verlichting centraal en gebruiksvriendelijk regelen. Een voorbeeld waarbij het NIKO Home Control Domoticasysteem uitkomsten biedt, is bij dit dierenhotel.

EVBox laadpalen

Met z’n allen komen we steeds een stapje dichterbij een emissievrije wereld. Elektrische voertuigen zijn steeds meer te zien in ons straatbeeld. In de meeste parkeergarages en straten vindt u laadpalen voor deze voertuigen. Heeft u ook een elektrisch voertuig of denkt u aan de aanschaf hiervan? Dan kan een EVBox laadpaal aan huis niet ontbreken. Of wilt u laadpalen bij uw bedrijfspand of in de parkeergarage? Onze elektrotechnici voorzien u van de beste laadoplossing: EVBox laadpalen. De laadpalen beschikken over energie-efficiënte software en zijn gemakkelijk te gebruiken en beheren. En het mooie is: EVBox verrekent, indien van toepassing, automatisch de laadkosten met uw werkgever of leasebedrijf. 

Laat een plan van aanpak opmaken of laat u informeren.

Showroom electrotechniek

Showroom

Wij zijn trots op onze prachtige showroom die door ‘samenwerkend ondernemerschap’ tot stand is gekomen. Samen met De Leeuw interieurbouw, Office-Ergonomics, een architect in de kappersbranche en diverse leveranciers van tegels en vloeren hebben wij een ruimte gecreëerd die meer doet denken aan een echte dagelijkse leefomgeving dan aan een showroom. U kunt hier kennis maken met talloze producten en mogelijkheden en op zoek gaan naar de persoonlijke sfeer die bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Maak gerust een afspraak om in deze unieke omgeving uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bespreken.

Laat u inspireren

Wij helpen u daar graag bij. Maak gerust een afspraak om in deze unieke omgeving uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bespreken.

Projecten

Een kleine greep uit wat wij dagelijks doen

Vacature: elektro monteur

Zin in mooie elektra- en verlichtings projecten?

Word fulltime Elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? Word jij warm van de hele dag pvc pijpjes trekken of dagen achter elkaar schakelkasten aansluuuiiii....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél ....

Vacature: leerling elektromonteur

Wil jij binnen 2 jaar doorgroeien naar volwaardig Elektromonteur?

Word leerling elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? ....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél leuke en afwisselende projecten. Wil jij meer leren over het maken van lichtinstallaties, elektrotechnische installaties en domotica? Dan zoeken wij jou! ....

Over Kastelijn en Bijlsma

Kastelijn en Bijlsma is een elektrotechnisch installateur uit Woerden. Naast het realiseren van moderne elektrotechnische installaties is Kastelijn en Bijlsma ook specialist in professionele lichttechniek. Kastelijn en Bijlsma is expert in domotica, automatisering en lichtplannen. Wij werken aan afwisselende en uitdagende projecten in het hogere segment. Zo doen wij veel projecten in de zorg, horeca en retail.

N

Snel schakelen; persoonlijk contact

N

Bijzondere elektrotechnische projecten

N

Maatwerk oplossingen; geen fabriekswerk

N

Expert in domotica, automatisering en lichtplannen

N

Specialist professionele lichttechniek

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten of wij uw project kunnen realiseren?
Vraag vrijblijvend om mogelijkheden en prijs.

Of wil je bijdragen aan onze mooie projecten als monteur? Kom eens praten!