Over ons

Over Kastelijn & Bijlsma

In 1999 begonnen Gerrit Kastelijn en Auke Bijlsma met..

In 1999 begonnen wij (Gerrit Kastelijn en Auke Bijlsma) met het verzorgen van kleine elektrotechniekprojecten. Stapje voor stapje groeide ons bedrijf uit tot wat vandaag de dag Kastelijn & Bijlsma BV is. Wat begon met verbouwingen bij particulieren thuis groeide uit tot een bedrijf met de focus op projectmatige elektrotechniek. Twee jaar na de oprichting van Kastelijn & Bijlsma kochten wij een lichttechniekwinkel op. Met veel plezier namen wij lichttechniek op in onze bedrijfsactiviteiten. Vandaag de dag voeren wij deze hobby nog steeds met veel liefde en deskundigheid uit.
Samen met onze medewerkers werken wij aan afwisselende en uitdagende projecten in het hogere segment. Wij doen zetten de klant op één en leveren kwaliteit.

Kastelijn & Bijlsma is

  • Snel schakelen
  • persoonlijk contact
  • Bijzondere elektrotechnische projecten
  • Maatwerk oplossingen
  • geen fabriekswerk
  • Expert in domotica, automatisering en lichtplannen
  • Specialist in professionele lichttechniek

De medewerkers

De hardwerkende medewerkers van Kastelijn & Bijlsma hebben hart voor de zaak. Zij hebben veel contact met de klant. Zij zijn veel onderweg en werken vaak zelfstandig. Ondanks dat, heerst er een collegiale, gezellige sfeer op ‘de zaak’. Iedere dag komen de medewerkers terug om nog even wat te drinken voordat zij naar huis gaan. Samen met de medewerkers zorgen Gerrit en Auke ervoor dat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van de nieuwste technieken verzorgd door een deskundige partij.

 

Erkend keuringsbedrijf

NEN 3140 en de NEN 101

Kastelijn en Bijlsma voldoet aan de NEN 3140 en de NEN 1010, en is daarmee een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Dit zijn de Nederlandse normen voor (het veilig werken aan en met) elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Al onze deelinstallaties gevoed door laagspanning kennen eigen specifieke normen. Denk hierbij aan verlichting en beveiligingsinstallaties.

Erkend keuringsbedrijf

Naast het feit dat wij voldoen aan de door de Nederlandse overheid gestelde normen, is Kastelijn & Bijlsma een erkend keuringsbedrijf. Ook zijn wij lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Dit betekent dat wij toegang hebben tot de laatste informatie over regelgeving met betrekking tot de branche. Daarnaast betekent dit lidmaatschap extra garantie voor u.

Contactgegevens

Kastelijn en Bijlsma
T: 0348 – 411948
E: info@kastelijnenbijlsma.nl

Barwoutswaarder 13-B
3449 HE Woerden (open route)

Vacature: elektro monteur

Zin in mooie elektra- en verlichtings projecten?

Word fulltime Elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? Word jij warm van de hele dag pvc pijpjes trekken of dagen achter elkaar schakelkasten aansluuuiiii....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél ....

Vacature: leerling elektromonteur

Wil jij binnen 2 jaar doorgroeien naar volwaardig Elektromonteur?

Word leerling elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? ....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél leuke en afwisselende projecten. Wil jij meer leren over het maken van lichtinstallaties, elektrotechnische installaties en domotica? Dan zoeken wij jou! ....

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten of wij uw project kunnen realiseren?
Vraag vrijblijvend om mogelijkheden en prijs.

Of wil je bijdragen aan onze mooie projecten als monteur? Kom eens praten!