Lichttechniek

Particulieren, zorg, retail, horeca & meer

Overzicht diensten

Lichtplan maken

Goed advies verlichting

Advies aansluitpunten verlichting nieuw-of verbouw

Energiebesparing

Breed scala armaturen

Specials: armaturen en/of verlichting in uw ‘huis’kleuren

Ruime keuze binnen-en buitenverlichting

Energiebesparing

Tegenwoordig is energiebesparing een hot en noodzakelijk item. Een lager stroomverbruik is beter voor zowel het milieu als uw portemonnee. Win-win! Daarom hebben wij bij Kastelijn en Bijlsma ook energiezuinige oplossingen. Een combinatie van bewegingsmelders en LED verlichting zorgt voor een aanzienlijk lager stroomverbruik. Een mooi voorbeeld van een energiezuinige oplossing is het kantoor van Hoogendoorn.

Soorten verlichting

Wij voorzien u graag van LED-verlichting. Deze verlichting heeft een lange levensduur (ca. 50 keer langer dan halogeen- en gloeilampen), een laag energieverbruik (tot wel 70% lager) en een lagere warmteontwikkeling. Daarnaast kunt u als bedrijf voor subsidie in aanmerking komen wanneer u uw pand van LED-verlichting voorziet: de Energie-Investeringsaftrek (EIA) subsidie.
Denkt u bij LED direct aan witte, ongezellige verlichting? Niets is minder waar! Het is verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten: dimbaar, dim to warm, warm wit, gekleurd, etc. Kom langs in de showroom of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Licht. Zonder zijn we nergens

Licht zorgt er natuurlijk voor dat wij kunnen zien, maar het doet nog zoveel meer. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat we kleuren zien, het is een sterke sfeerbepaler en het kan ons helpen om ons te concentreren. Het creëren van het ideale licht voor een leef- en werkomgeving is dan een ook complex proces. Het is niet voor niets een speciale tak van de technische wetenschap.

Er komen factoren bij kijken zoals:
Kenmerken en de functie van de ruimte
De te verlichten objecten
De gewenste sfeer
Contrasten tussen licht en donker
Afstand tot de te belichten objecten
De helderheid van het benodigde licht

Lichtadvies

Aan de hand van deze factoren ontwikkelen wij een lichtadvies, in de vorm van een vrijblijvend lichtplan op maat. Hierbij houden wij rekening met technische aspecten zoals energiebesparing. Gaat het om een nieuw pand? Dan ontwikkelen wij het plan aan de hand van de bouwtekeningen. Bij een bestaand pand komen wij langs op locatie. Bent u gebonden aan een bepaald budget? Geen probleem. Ook dit nemen wij mee in het lichtplan.

Armaturen

Naast het licht is ook de armatuur, de drager van het licht, een belangrijke sfeerbepaler. Dit maakt het totaalplaatje af. In deze keuze kunnen wij u adviseren. Wij werken met een breed scala aan armaturen van verschillende fabrikanten en leveranciers.
Zit er voor u niets tussen de bestaande armaturen? Dan bestellen wij een op maat gemaakte en op uw wensen afgestemde ‘special’ voor u. Armaturen kunnen bijvoorbeeld in de gewenste kleur(en) gespoten worden. Zo sluiten de door u gekozen armaturen naadloos aan op de kleuren van uw woning of bedrijfspand.

Buiten- en tuinverlichting

Naast binnenverlichting, kunt u Kastelijn en Bijlsma ook inschakelen voor buitenverlichting. Denk hierbij aan grondspots om bomen aan te lichten, het aanlichten van gevels of gevelreclame. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend lichtadvies. Samen kijken wij naar de mogelijkheden voor een sfeervolle tuin of mooi aangelicht (bedrijfs)pand.

Aansluitpunten

Een goed begin is het halve werk. Bij nieuwbouw of tijdens een verbouwing is het dan ook verstandig om alvast na te denken over waar de aansluitpunten voor uw verlichting moeten komen. Achteraf alles nog aanpassen, daar zit niemand op te wachten. Wij adviseren u graag over de beste plek voor de aansluitpunten.

Wilt u deze aansluitpunten ook gelijk laten plaatsen? Onze elektrotechnische afdeling is gespecialiseerd in het installeren van diverse elektrotechnische (kracht)installaties zoals stopcontacten, lichtpunten, meterkasten etc.

Maak direct een afspraak: laat vrijblijvend een lichtplan opmaken

Showroom licht techniek

Sfeer moet je proeven

En dat kan in onze showroom! Deze is zó ingericht dat hij doet denken aan een dagelijkse leefomgeving. Hier maakt u kennis met onze talloze producten en mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenverlichting. Zo kunt u inspiratie opdoen, en ontdekt u welke sfeer perfect bij u of uw bedrijf past. Hierbij begeleiden wij u graag. Interesse? Maak een afspraak!

In de showroom kunt u:

kennismaken met  talloze producten
alle mogelijkheden bespreken en bekijken
op zoek gaan naar de persoonlijke sfeer die bij u past.

Laat u inspireren

Wij helpen u daar graag bij. Maak gerust een afspraak om in deze unieke omgeving uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bespreken.

Projecten

Een kleine greep uit wat wij dagelijks doen

Vacature: elektro monteur

Zin in mooie elektra- en verlichtings projecten?

Word fulltime Elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? Word jij warm van de hele dag pvc pijpjes trekken of dagen achter elkaar schakelkasten aansluuuiiii....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél ....

Vacature: leerling elektromonteur

Wil jij binnen 2 jaar doorgroeien naar volwaardig Elektromonteur?

Word leerling elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? ....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél leuke en afwisselende projecten. Wil jij meer leren over het maken van lichtinstallaties, elektrotechnische installaties en domotica? Dan zoeken wij jou! ....

Over Kastelijn en Bijlsma

Kastelijn en Bijlsma is een elektrotechnisch installateur uit Woerden. Naast het realiseren van moderne elektrotechnische installaties is Kastelijn en Bijlsma ook specialist in professionele lichttechniek. Kastelijn en Bijlsma is expert in domotica, automatisering en lichtplannen. Wij werken aan afwisselende en uitdagende projecten in het hogere segment. Zo doen wij veel projecten in de zorg, horeca en retail.

N

Snel schakelen; persoonlijk contact

N

Bijzondere elektrotechnische projecten

N

Maatwerk oplossingen; geen fabriekswerk

N

Expert in domotica, automatisering en lichtplannen

N

Specialist professionele lichttechniek

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten of wij uw project kunnen realiseren?
Vraag vrijblijvend om mogelijkheden en prijs.

Of wil je bijdragen aan onze mooie projecten als monteur? Kom eens praten!