Hoogendoorn

Hoogendoorn

Een middelgroot installatiebedrijf van sanitair schakelde ons in bij de verbouwing van hun kantoorruimte. Een belangrijke wens van de klant: een energiezuinige en efficiënte werkwijze. Om dit te realiseren hebben wij een plan gepresenteerd waarbij niet alleen het datanetwerk en de elektrotechnische installatie aangepast zou worden maar ook het aanlichten van alle ruimtes die zich in het kantoorgebouw bevinden. Een combinatie van bewegingsmelders en LED verlichting zorgen voor een aanzienlijk lager stroomverbruik. De LED verlichting is uitgevoerd in een daglicht uitvoering, 5600 Kelvin. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waar de productiviteit hoger ligt dan in een kunstlicht omgeving (een gloeilamp heeft een kleurtemperatuur van 2800 Kelvin).

De ontdekking in 2002 van een nieuwe fotoreceptor cel in het oog maakt het gemakkelijker te begrijpen welke biologische effecten licht kan hebben op de mens. De spectrale gevoeligheid van het nieuw ontdekte celtype is inmiddels onderzocht en daaruit is gebleken dat blauwachtig licht biologisch een groter activerend effect heeft dan roodachtig licht.

Vacature: elektro monteur

Zin in mooie elektra- en verlichtings projecten?

Word fulltime Elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? Word jij warm van de hele dag pvc pijpjes trekken of dagen achter elkaar schakelkasten aansluuuiiii....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél ....

Vacature: leerling elektromonteur

Wil jij binnen 2 jaar doorgroeien naar volwaardig Elektromonteur?

Word leerling elektromonteur in Woerden.
Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? ....
Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél leuke en afwisselende projecten. Wil jij meer leren over het maken van lichtinstallaties, elektrotechnische installaties en domotica? Dan zoeken wij jou! ....

Over Kastelijn en Bijlsma

Kastelijn en Bijlsma is een elektrotechnisch installateur uit Woerden. Naast het realiseren van moderne elektrotechnische installaties is Kastelijn en Bijlsma ook specialist in professionele lichttechniek. Kastelijn en Bijlsma is expert in domotica, automatisering en lichtplannen. Wij werken aan afwisselende en uitdagende projecten in het hogere segment. Zo doen wij veel projecten in de zorg, horeca en retail.

N

Snel schakelen; persoonlijk contact

N

Bijzondere elektrotechnische projecten

N

Maatwerk oplossingen; geen fabriekswerk

N

Expert in domotica, automatisering en lichtplannen

N

Specialist professionele lichttechniek

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten of wij uw project kunnen realiseren?
Vraag vrijblijvend om mogelijkheden en prijs.

Of wil je bijdragen aan onze mooie projecten als monteur? Kom eens praten!